*Pening…*

By Freek at 11:36 pm on Sunday, September 3, 2006

Sepatutnya, aku dah tidur dari tadi.

Sebab, semalam aku dok potong berbiji-biji timun dan bawang. Hari ni plak, satu hari aku lari sini sana nak tambah nasi, dalca, acar, air, gelas time rewang. Time tutup majlis kul 5, aku dah tak larat lagi dah, dah duduk. Yang beshnya, dapatlah sikit duit upah. Buat top-up card.
Tapi, herannya, aku masih belum nak tidur. Walhal, tadi dah berat gila klopak mata ni, beb.

Hmm.. mungkin aku tak seronok bila pikirkan yang esok ada lecture apa ke benda kat expo. Dy amik off tapi aku kena gi course plak. Dah tu pulak, terkenangkan 3 hari cuti sekolah aku akan dimakan oleh kursus yang akan memaksa aku pulang balik NIE. Ni yang naik malas fikirkan ni. Sebenarnya, time aku amik course tu pun, sebab venue dia kat redhill je. Sekali bleh dia tukar gi kat NIE nun jauh di sana. Ni semua bikin kacau.. macam nak kena tembak. Nang bo tinang.
Sigh.

Tapi, kalau pikir-pikir, lepas aku langkah balak 3 hari tu, aku dapatlah jumpa kengkawan kampung aku tu. Joyah, Bedah, Limah, Pe’ah, Eton. Ntah anak Pak Abbas, Meenatchi, Petom dengan Esah ikut ke tak. Biasanya tak tapi best jugak kalau diorang ikut sebab dah lama tak nampak bulu hidung.
Aku? Ahh.. kalau belum tahu lagi, aku dinamakan “Semah”. “S+e=Se”, tau? Bukan “S+e=Say”. Hehe… *winks*

Excitednya nak jumpa kengkawan.

Lagi excited jugak sebab Sabtu ni, Dy tak kerja. Hurrah! Beshnya!
Tapi bila dah fikir pasal Sabtu, dah terfikir pulak lagi 2 hari lepas tu, dah Isnin.

..

.

Nak dekat start skolah lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…………………….

*uweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk*

Tapi aku rindu murid-murid aku.

Hmm.. ntah aku yang pening ke.. atau korang yang pening layan cerita aku ni.

Ahh.. santai suah!

Filed under: My Life1 Comment »

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers

1 Comment »

1
Get your own gravatar for comments by visiting gravatar.com

Comment by Tween-O

September 4, 2006 @ 12:33 am

Eh kita meet siang sikit ke ape? leh go karaoke…heheh…bleh dgr suara aku yg sumbang tu…dan suara witt yg bez…ahahah

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment