*Tagged… again…*

By Freek at 12:42 pm on Monday, October 2, 2006

Some time back, a little girl message via Friendster. She liked my wedding photos. It was flattering, but what was even better was that, she wanted to add me as a friend.

And as time passed, we got to know that we live just a few blocks away! And her mum knows my F & M.I.L*lol*

Talk about a small world.

So yeap, that same little girl, named Ain, just tagged me. And here goes:

******************************************************************

1.Single,taken or crushing??

Ans : Happily-married..
2.Are u happy with ur life now?

Ans : Pretty much. I couldn’t ask for more beautiful people in my life.

3.When you meet the right person, will you fall for him/her fast?

Ans : I’m pretty much a sceptic. It helps me from getting my heart bruised easily.

4.Have you had your heart broken?

Ans : Hmm.. yeah.. I guess we all have.

5.Do you believe there are circumstances where cheating love is acceptable?

Ans : Not at all.

6.Would you talk to someone back if he/she cheats on you?

Ans : I prefer walking away.

7.Have you talk to another person about marriage before?

Ans : Being a girl, I think this subject comes up ever so often.

8.Do you want children?

Ans : Of course!

9.How many?

Ans : 2 or 4. In any case, I pray to God I get a son first when the time comes. But yeah, a daughter is just as precious, only, I wouldn’t want her to go through the burden of being an elder sis like me. Y’know?

10.Would you consider adoption?

Ans : As a last resort, I guess. Especially if I’m the one who can’t.. y’know.. conceive..

11.If someone likes you right now, what do you think to let you know his/her feelings?

Ans : Hmm.. I don’t quite understand the question. But there was one incident a guy wanted to befriend me on a bus and I just showed him my engagement ring. *lol*

12.Do you enjoy getting into relationships?

Ans : Relationships keep me going. With God, family, friends, kids at school, and definitely, with my Dy.

13.Be honest. What did you and your ex did?

Ans : To be honest, I’ve never had an ex! There you go.

14.Do you believe in love at first sight?

Ans : Hmm.. don’t know cos’ with Dy, that wasn’t the case. *lol*

15.Are you romantic?

Ans : I try. *lol*

16.Do you believe you can change someone?

Ans : As a teacher, I can help. As a wife, I try to change him for the better – the way he would want me to do for him.

17.If you could marry somewhere, where would it be?

Ans : Anywhere – as long as friends and family are there to share it with me.

18.Do you easily give in when you’re fighting?

Ans : Hmm… that depends on what sort it is and what started the fight in the first place. I can be a pretty hard-headed but at the same time, pretty reasonable as well.

19.Do you have feelings for someone right now?

Ans : Of course, duh, I have feelings for everyone. If it’s in “that” way, then, there’s only ONE someone.. and his name is Dy.

20.Have you ever wish you could have someone but you messed it up?

Ans : Nopes. If it wasn’t meant to be, it doesnt matter if you messed up or not.

21.Have you broken a heart?

Ans : *lol* Now how am I to answer this question when I didn’t have an ex to begin with? Mungkin budak yang berkenalan dengan aku kat bas dulu tu, kot?

22.One day if your bestfriend fall in love with he/she that you are deeply in love with. What would you do?

Ans : Hmm.. best friend or not, she’s not gonna have my Dy!

23.Are you missing someone right now?

Ans : I miss my girls – my Kg Clan girls and my childhood buddies. Where art thou? I miss my kids at school.. but that’ll be settled when I get to school tomorrow. And yeah, every single moment, I miss him. Heh.

Now you have to ask your 5 friends to do thissurvey on their blog.Write down their names below.Tag them in their blog to let them know and DON’T stop doing this survey.This survey have been going around.It made people occupied.Get started.And the 5 lucky people are:

  1. Nobody.
  2. None.
  3. Zilch.
  4. Kosong.
  5. Mei you.
Filed under: My Life Leave A Comment »

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment